فراخوان وبینار “استفاده از پروتئین های گیاهی (ریزجلبک ها) برای تهیه گوشت و پنیر آنالوگ”

مرکز نوآوری دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، وبینار “استفاده از پروتئین های گیاهی ( ریزجلبک ها) برای تهیه گوشت و پنیر آنالوگ” را با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار می‌کند.

 

در این وبینار به گفت وگو حول محورهای زیر پراخته خواهد شد:
• پروتئین های جایگزین گوشت ( منابع پروتئینی نوین)
• بررسی روش های رایج، چالش های پیش رو در استفاده از ریزجلبک ها
• ریزجلبک ها و آینده
• ارتباط صنایع غذایی و پروتئین های جلبکی

سخنران :
سرکار خانم زهرا سلطانی فر – دانشجوی دکتری رشته شیلات دانشگاه تهران

مخاطبین وبینار:
• اساتید
• دانشجویان
• علاقه مندان به حوزه های فرآوری محصولات شیلاتی، صنایع غذایی و زیست فناوری

تاریخ برگزاری:
یکشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۰ الی ۱۲

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ٨٨٢٢٠٧٠٠ الی ۴ داخلی ۱۳۸ تماس حاصل نمایند.