n

فراخوان وبینار “استفاده از پروتئین های گیاهی (ریزجلبک ها) برای تهیه گوشت و پنیر آنالوگ”

مرکز نوآوری دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، وبینار “استفاده از پروتئين های گياهی ( ريزجلبك ها) برای تهيه گوشت و پنير آنالوگ” را با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار می‌کند.

در این وبینار به گفت وگو حول محورهای زیر پراخته خواهد شد:
• پروتئين های جايگزين گوشت ( منابع پروتئينی نوين)
• بررسی روش های رايج، چالش های پيش رو در استفاده از ريزجلبك ها
• ريزجلبك ها و آينده
• ارتباط صنايع غذايي و پروتئين های جلبكی

سخنران :
سركار خانم زهرا سلطانی فر – دانشجوی دكتری رشته شيلات دانشگاه تهران

مخاطبين وبینار:
• اساتيد
• دانشجويان
• علاقه مندان به حوزه های فرآوری محصولات شيلاتی، صنايع غذايی و زيست فناوری

تاريخ برگزاری:
يكشنبه 30 آبان 1400 ساعت 10 الي 12


علاقه مندان می توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره ٨٨٢٢٠٧٠٠ الي ٤ داخلي 138 تماس حاصل نمايند.

برچسب ها: بدون برچسب

دیدگاه ها بسته شده اند.