نواحی نوآوری، سکوی توسعه زیست بوم فناوری و کارآفرینی

در دومین روز از بیست و چهارمین نمایشگاه‌ دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار وزارت عتف، دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در غرفه پارک حضور یافته و با صاحبان تیم‌‌های فناور و شرکت‌های فناور و دانش بنیان به گفت وگو پرداخته و از دستاوردهای آن‌ها بازدید کردند.

دکتر علی اسدی در گفت وگو با تیم رسانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه پارک علم و فناوری در سال جاری با محوریت ناحیه نوآوری تهران در این نمایشگاه شرکت کرده، گفت: پس از انعقاد تفاهم‌نامه چهارجانبه در راستای راه اندازی ناحیه نوآوری تهران؛ اقدامات و فعالیت‌های لازم در جهت ایجاد زیرساخت‌ها و سازوکارهای اجرایی این موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی در ادامه از انجام مطالعات تطبیقی در حوزه نواحی نوآوری صحبت کرد و افزود: تاکنون توانسته‌ایم پیش نویسی از اساسنامه و آیین نامه‌های این حیطه تهیه کنیم و با برنامه‌ریزی و برگزاری جلسات متعدد با مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف و همچنین شورای فرهنگی در تلاشیم تا اساسنامه و آیین نامه‌های نواحی نوآوری را در مراجع مربوطه به تصویب برسانیم.

دکتر اسدی با تاکید بر اهمیت اقدامات اجرایی، خاطرنشان کرد: پس از تصویب اساسنامه و آیین نامه‌های نواحی نوآوری، فعالیت‌ها جنبه عملیاتی پیدا کرده و می‌توان سازوکارهای لازم برای ارائه خدمات و تسهیلات به فناوران و دانش‌بنیان‌های مستقر در نواحی نوآوری را تعریف و اجرایی کرد.

رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به تخصیص فضای ویژه‌ایی برای ناحیه نوآوری تهران در غرفه پارک علم و فناوری اشاره کرد و اظهار داشت: در طی دو روز گذشته، این فضای اختصاصی مورد استقبال و توجه بسیاری از رووسای پارک‌های علم و فناوری و مسئولین کشور قرار گرفته است و با برگزاری جلسات با ایشان، ایده، مزایا و اثرات نواحی نوآوری در توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری کشور برایشان شرح داده شد.

دکتر اسدی به بازدیدی که از نمایشگاه و دستاوردهای فناوران و دانش بنیان‌های سراسر کشور داشتند، اشاره کرد و گفت: تنوع و کیفیت محصولات و خدمات فناورانه ارائه شده بسیار بالا بوده و در مقایسه با سال گذشته، این رشد و بهبود قابل مشاهده است.

گفتنی است دکتر علی اسدی ضمن بازدید‌های خود جلسه‌ای با دکتر نادری منش رییس پارک علم و فناوری تربیت مدرس داشتند. همچنین ایشان از هسته‌های پژوهشی دانشگاه تهران، دستاوردهای پژوهشی دانشگاه فرهنگیان، دستاوردهای فناورانه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دستاوردهای بنیاد سعدی و همچنین از غرفه دستاوردهای برتر پژوهشی وزارت عتف بازدید کردند و با فناوران و متخصصان کشور به گفت وگو پرداختند.

همچنین دکتر اسدی جلسه ای با دکتر بهشتی مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت عتف داشته و به گفت وگو نشستند.

در بخش دیگر روز دوم نمایشگاه دکتر اسدی فرد معاون توسعه شرکت‌های دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از غرفه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بازدید کرده و با صاحبان تیم‌های فناور و شرکت‌های فناور و دانش بنیان به گفت وگو و تعامل پرداختند.