افتتاحیه رویداد استارت آپ ویکند مجازی کشاورزی و سلامت هوشمند در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، مراسم افتتاحیه رویداد استارت آپ ویکند مجازی کشاورزی و سلامت هوشمند با حضور ۱۵ تیم از صاحبان ایده روز دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ برگزار شد.
این رویداد با هدف بستر سازی خلق ایده میان دانشجویان و علاقمندان به حوزه کشاورزی و سلامت هوشمند، آشنایی متخصصان کشاورزی با مباحث کسب وکار و فناوری بازار محور، انتقال تجربیات مربیان کسب و کار در صنعت کشاورزی به صاحبان ایده، حمایت از ایده های منتخب در جهت ایجاد کسب و کار و تولید ثروت پایدار و با حضور دکتر عباس زارعی هنزکی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دکتر سید حسین گلدانساز رییس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، دکتر محمدمهدی فریدوند مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، مهندس فاطمه صداقت فرد معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، مهندس یاشار غلامی مدیرعامل شتابدهنده اسمارت ایکس و مهندس هادی باقری مدیرعامل شتابدهنده بندا لب در مراسم افتاحیه آغاز شد.
مهندس فاطمه صداقت فرد، معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از برگزاری موفقیت آمیز اولین استارت آپ ویکند مجازی در حوزه زالو در سال گذشته یاد کرد و گفت:« امسال برای دومین بار اقدام به برگزاری دومین استارت آپ ویکند مجازی در حوزه کشاورزی و سلامت هوشمند کرده ایم. بخشی از این رویداد به صورت حضوری و بخشی دیگر به صورت آنلاین برگزار میشود ».
صداقت فرد از علت انتخاب حوزه کشاورزی برای برگزاری استارت آپ ویکند مجازی صحبت کرد و گفت:« اهمیت بخش کشاورزی در زندگی روزمره مردم و تولیدات محصولات کشاورزی مبتنی بر اصول توسعه پایدار که منجر به تقویت و توانمندسازی محصولات کشاورزی در کسب وکارهای خرد و کلان میشود و همچنین نیاز جامعه و حرکت به سمت کشاورزی هوشمند سبب شد تا پارک علم و فناوری دانشگاه تهران این موضوع را جز خط مشیهای خود قرار داد و برنامههای حمایتی خود را نیز در این زمینه طراحی کرد تا از ایدههای حوزه کشاورزی حمایت کند».
ایشان با اشاره به برگزاری رویداد میتاپارک در چهارم خرداد ماه افزود:« میتاپارک پیش رویدادی برای استارت آپ ویکند کشاورزی و سلامت هوشمند بود. در این پیش رویداد که با حضور اساتید دانشگاه، دانشجویان، اعضای انجمن های علمی و فعالان حوزه کشاورزی برگزار شد به چالشها و راه حل های نوآورانه حوزه کشاورزی و منابع طبیعی پرداخته شد».
صداقت فرد محورهای استارت آپ ویکند کشاورزی و سلامت هوشمند را برشمرد. این محورها شامل سلامت مواد غذایی، سامانه های هوشمند پایش، مشاوره و اطلاع رسانی کشاورزی، تجهیزات و سامانههای نوین کشاورزی، کشاورزی در محیط بسته و روشهای کشت نوین با رویکرد سلامت، بازارگاه های آنلاین، امنیت غذایی و بیوتکنولوژی و حوزه های زیستی میباشد.
وی در ادامه افزود:« با اطلاع رسانی رویداد در مدت یکماه، ۱۶۹ نفر شرکت کردند. در کل ۶۱ ایده برای رویداد به عنوان ایده ورودی جذب شد که پس از بررسی ایدهها در چند مرحله، در کارگروه تصمیم گیری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، ۱۵ ایده انتخاب شدند».
صداقت فرد همچنین از وجه تمایز رویداد استارت آپ ویکند مجازی یاد کرد و گفت:« در رویداد مجازی، ما اقدام به جذب تیم کرده ایم و از ابتدا به صاحبان ایده گفته شده بود که حتما تیم و روحیه تیم سازی داشته باشند و هم تیمیهای خود را نیز بشناسند تا رویداد بهتر و موثرتر برگزار شود و ایدههایشان به ثمر بنشیند».