درمان جدید تنبلی چشم با استفاده از واقعیت مجازی و هوش مصنوعی
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شرکت توسعه درمان سرو مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران موفق به ایجاد درمان جدیدی برای تنبلی چشم شد.
مهندس آریانا سلطانی مدیرعامل شرکت توسعه درمان سرو مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در گفت و گو با تیم رسانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در ویژه برنامه نوروز سال ۱۴۰۱ به ایجاد درمان جدیدی برای تنبلی چشم اشاره کرد و گفت: شرکت با استفاده از تکنولوژی واقعیت مجازی و هوش مصنوعی درمان جدیدی را برای تنبلی چشم ایجاد کرده است. در این روش، با استفاده از ویژن تراپی و بازی درمانی، علاوه بر پیگیری درمان کودکان، به سرگرمی و شاد شدن آن ها نیز منجر می شود.
مهندس سلطانی در ادامه افزود: در درمان های سنتی تنبلی چشم ضروریست چشم افراد به نسبت بیماریشان ، ۳ تا ۶ ساعت با پد چشمی بسته باشد و این موضوعی سخت و آزاردهنده است. در درمان جدید از بازی درمانی استفاده شده و مدت زمان درمان نیز به یک ساعت در روز کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت توسعه درمان سرو به تشریح ساختار محصول پرداخت و گفت: این محصول از دو قسمت سخت افزار و نرم افزار تشکیل شده است. سخت افزار محصول عینک واقعیت مجازی ای است که متناسب با کودکان و افراد در سنین پایین تهیه شده است. این عینک ها وزن کمی داشته و دارای لنزهای قابل تنظیم هستند. بخش نرم افزار محصول نیز به گونه ای طراحی شده که کودکان می توانند با همدیگر بازی کرده و انیمیشن ببینند و همه این موارد دارای الگوریتم های درمانی هستند.
وی در ادامه اظهار داشت: مجموعه ای از آموزش ها نیز برای خانواده ها تهیه شده است تا آن ها تعامل بهتری را با کودکانشان در دوره درمان داشته باشند.
مهندس سلطانی برندینگ محصول تنبلی چشم را یکی از اهداف مهم ۱۴۰۱ شرکت دانست و تصریح کرد: بازاریابی بیشتر، فرهنگسازی گسترده و شناساندن این محصول به افرادی که نیازمند این درمان جدید هستند، از جمله اقدامات شرکت خواهد بود.
سلطانی از ایجاد یک کلینیک واقعیت مجازی به عنوان یکی از مهمترین برنامه های سال ۱۴۰۱ یاد کرد و گفت: در این کلینیک به آن دسته از بیماریهایی که روند درمانی دشواری دارند، می پردازیم. از جمله این بیماری ها می توان به اختلال اوتیسم اشاره کرد. استاندارد درمان و کنترل این اختلال در ایران با استانداردهای جهانی فاصله دارد. این محصول می تواند برای بیماران دارای این اختلال بسیار موثر باشد.
علاقه مندان می توانند این مصاحبه را از طریق لینک زیر مشاهده نمایند.
مصاحبه با مهندس سلطانی