دیپلماسی علم و فناوری مناسب ترین دیپلماسی برای دنیای امروز
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری، فن بازار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت حضوری و مجازی شرکت می کند.
نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری وزارت علوم،تحقیقات وفناوری از ۲۳ آذر ماه آغاز به کار کرد و تا روز ۲۶ آذر ماه ادامه دارد و دارای بخشهای مختلفی است که یکی از آن برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار است.
این نمایشگاه با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و با مشارکت ۱۹ دانشگاه، ۱۷ پژوهشگاه و ۳۲ پارک علم و فناوری افتتاح شد.
دکتر زلفی گل در مراسم افتتاحیه نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری گفت: امروز که زمان جبهه و جنگ به پایان رسیده فرزندان شهدا وارد جبهه علم و فناوری شده اند و در این مسیر به فعالیت میپردازند.
وزیر علوم با بیان اینکه بهترین نوع دیپلماسی در دنیا امروز دیپلماسی علم و فناوری است، تاکید کرد: باید از فرصتی که در کشور ایجاد شده نهایت بهره را ببریم و برنامه های اجرایی داشته باشیم.
ایشان با تقدیر از تمام کسانی که محصولات و فرآورده هایشان را در معرض دید عموم قرار داده اند، تشریح کرد: بیش از بیست میلیون فارغ التحصیل دانشگاهی در کشور داریم و این در حالی است که ایجاد شغل برای افراد تحصیل کرده سختتر بوده و نیازمند هزینه بیشتری است در این مسیر با توجه به علم و فناوری میتوان زمینه اشتغال فارغ التحصیلان را در شرکتهای دانش بنیان فراهم ساخت و این بهترین نوع سرمایه گذاری محسوب میشود.
زلفی گل علت خروج نخبگان از کشور را نبود بستر اثربخشی دانست و افزود: اگر نخبگان احساس کنند که ما در کشور به دستاوردهای پژوهشی بها میدهیم هیچ گاه کشور را ترک نخواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، کار ارزشمندی است، بر ضرورت فرهنگ سازی این گونه اقدامات از سوی رسانهها تاکید کرد و گفت: رسانهها از جمله صدا و سیما باید فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی را ترویج کنند.
وزیر علوم با بیان اینکه مردم باید محصولات داخلی را به محصولات خارجی در الویت بدانند و معتقد باشند که خرید محصولات داخلی به اشتغال فرزندانشان کمک می کند، تشریح کرد: بدین ترتیب رشد اقتصادی افزایش می یابد. برای سرمایهگذاری دائمی باید فرهنگ سازی صحیح کرد. همچنین باید از خام فروشی در کشور جلوگیری کنیم، اینگونه معضل بیکاری و خروج نخبگان برطرف میشود.
وی در ادامه افزود: نگاه به ثروت باید تغییر کند. متاسفانه اکثر مردم وقتی با فرد ثروتمندی مواجه میشوند میگویند از راه نامشروع به دست آورده؛ در صورتی که اینگونه نیست بنابراین باید فرهنگ اصلاح شود.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری با تاکید بر دیپلماسی علمی بیان کرد: کشورهای همسایه ما ۶۳۰ میلیون جمعیت دارند، باید از ظرفیت برای دیپلماسی علم و فناوری استفاده کنیم، خوشبختانه معاونت فناوری و نوآوری را تأسیس کردیم تا بازوی معاونت علمی و فناوری برای زایش شرکتهای دانشبنیان باشد، ما با معاونت علمی در یک تیم هستیم تعامل همافزا داریم. ما تلاش میکنیم ایدهها از دانشگاهها استخراج و وارد معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری شود.
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به صورت حضوری و مجازی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری شرکت می کند.
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به همراه شرکت های لزره نگار پارسیان، رادین دام فرتاک، ارتباطات فرهنگ آزما، تیم یارکیش، مهرتام تدبیرپیشرو، پارک رستن چشمه میهن، پارس پرداز، فناوری خلا کهربا و جاویدان اورنگ پارسیان در این نمایشگاه حضور یافت.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران،برنامه ای برای این حضور مجازی طراحی و تدوین شده است.
در این برنامه تیم اتاق رسانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به گفت وگو با فعالان حوزه علم، فناوری و کارآفرینی می پردازد.
در روز اول نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری وزات علوم، تحقیقات و فناوری تیم اتاق رسانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با مهندس مصطفی روحی پور مدیربازرگانی شرکت پارس پرداز مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دکتر زهرا امام جمعه رییس پردیس بین المللی ارس و دکتر مهرداد عالی پور کارآفرین و بنیانگذار برند پنتر به مصاحبه و گفت وگو پرداخت.
همچنین وبینار آموزشی نقش کوچینگ در مواجه با چالش های کسب وکارهای نوپا برنامه ریزی و در ساعت ۱۸ روز ۲۳ آذر برگزار شد.
مصاحبه اتاق رسانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با شرکت پارس پرداز:
شرکت پارس پرداز، مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران توانسته با بومی سازی محصولات متنوع در حوزه الکترونیک و ابزار دقیق و ارائه آن با قیمت قابل رقابت با نمونه خارجی، بخش عظیمی از نیاز کشور را در شرایط تحریم پوشش دهد.
علاقه مندان میتوانند مصاحبه با شرکت پارس پرداز را از طریق لینک زیر مشاهده نمایند.
مصاحبه اتاق رسانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با رییس پردیس بین المللی ارس:
در این گفت وگو با نحوه پذیرش، برنامه ها و خدمات پردیس بین المللی ارس بیشتر آشنا می شویم.
علاقه مندان می توانند مصاحبه با رییس پردیس بین المللی ارس را از طریق لینک زیر مشاهده نمایند.
مصاحبه با رییس پردیس بین المللی ارس
مصاحبه اتاق رسانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با دانش آموخته پردیس بین المللی کیش:
دکتر مهرداد عالی پور، بنیان گذار برند پنتر، مخترع و عرضه کننده اولین نوشت افزار آنتی باکتریال از نقش تحصیل و آموزش در کارآفرینی میگوید.