هسته های فضای کار اشتراکی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران طرح های خود را به اتمام رساندند
جلسه اختتامیه هسته های فضای کار اشتراکی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، چهارشنبه ۲۲ آبان ماه ۹۸ در پارک علم و فناوری دانشگاه برگزار شد.
هسته های برگزیده از سه رویداد استارتاپ ویکند طراحی صنعتی، استارتاپ ویکند اینترنت اشیا و استارتاپ ویکند دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در سال ۹۷ که ایده های با قابلیت تبدیل به کسب و کار موفق را داشتند به مدت ۹ ماه در فضای کار اشتراکی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران قرار گرفتند تا مسیر تبدیل ایده به کسب و کار برای طرح خود را در این مجموعه و با کمک و حمایت های همه جانبه این مجموعه طی کنند. در حمایت از این هسته های شکل گرفته سه نهاد حمایتی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، بنیاد نیکوکاری جمیلی و بنیاد حامیان دانشگاه تهران نقش داشتند.
در این جلسه که به منظور بررسی روند فعالیت هسته ها در تکمیل نمودن طرح هایشان برگزار شد، دکتر عباس زارعی هنزکی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دکتر غلامی دبیر هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران و مهندس ابراهیم جمیلی رئیس هیات امناء بنیاد نیکوکاری جمیلی حضور داشتند.
دکتر عباس زارعی هنزکی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در اختتامیه در مراسم اختتامیه «هستههای فضای کار اشتراکی» پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت :«مفتخر هستیم که برای اولین بار و با ایجاد فضای کار اشتراکی، شاهد فرآیند حمایت از ایده تا تولید محصول در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بودیم و امیدوارم که این روند با قوت هرچه بیشتر ادامه پیدا کند».
مهندس ابراهیم جمیلی، رئیس هیات امناء بیناد نیکوکاری جمیلی در این مراسم اختتامیه اظهار کرد: «مبنای کار ما این است که علاوه بر تولید به اشتغال زایی جوانان کمک کنیم. به دنبال فرصتهای جدیدی برای یافتن راهکارهای درست در این راه هستیم تا بتوانیم آنها را در موقعیت مناسب به کار ببریم؛ در این زمینه به کمک جوانان نیاز داریم تا به موفقیت برسیم. به گفته ایشان جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با رویکرد اقتصادی برگزار شد».
در ادامه گزارش تکمیلی از روند فعالیت هسته های فضای کار اشتراکی در این ۹ سال که توسط مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوذی دانشگاه تهران تهیه شده بود رائه گردید.
مهندس جمالی، مسئول مرکز نوآوری وکارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با ارائه گزارش تکمیلی از این روند فعالیت در این اختتامیه گفت :«پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در سال ۹۷ تعداد ۳ استارت آپ ویکند در حوزه علوم پایه، اینترنت اشیاء و طراحی صنعتی را برگزار کرد که در این استارت آپ ویکند ها به ترتیب سه، چهار و چهار تیم برگزیده و مجوز حمایتهای پارک علم و فناوری و استفاده از فضای کار اشتراکی را دریافت کردند. پس از حضور تیم ها در فضای کار اشتراکی و به منظور تسریع فرآیند رشد هسته ها، کارگاه های آموزشی،کلینیک کسب و کار، جلسات منتورینگ کسب و کار و همینطور فنی و تخصصی، و پرداخت گرنت با توجه به ارزیابی های صورت گرفته برگزار شد».
پس از ارائه این گزارش نیز، هسته ها به ارائه ای از معرفی طرح و ایده خود و روند طی کردن ایده تا کسب و کار پرداختند.
در پایان نیز به هر کدام از اعضای هسته ها گواهی اختتام طرح هسته ها در فضای کار اشتراکی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اهدا شد.
لازم به ذکر است که بنا به گفته مهندس مرضیه صداقت فرد، معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، پس از بررسی ارزیابی های صورت گرفته از روند فعالیت هسته های فضای کار اشتراکی، تعدادی از تیم ها که قابلیت لازم را داشته باشند شرکت خود را به ثبت رسانده و وارد مرکز رشد پارک علم و فناوری دانشگاه تهران خواهند شد