اولین رویداد یک هفتهای استارت آپی زالوی طبی در کشور پایان یافت
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اختتامیه”رویداد استارت آپی زالوی طبی و صنایع وابسته” را با همکاری پردیس علوم دانشگاه تهران و حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را ۵ شنبه ۳۰ بهمن برگزار کرد.
در روز اختتامیه توحید قهرمانی دبیر اجرایی با اشاره کوتاهی به آموزشها و تجربههای طی رویداد مانند آشنایی با بوم کسب وکار، نحوه ارائه به سرمایهگذار، کار تیمی و … گفت: شرکت کنندگان این رویداد، بخشی از اکوسیستم کارآفرینی و استارتآپی کشور محسوب میشوند. وی در ادامه افزود:”حتی اگر شرکت در چنین رویدادهایی منجر به راه اندازی کسب وکار شخصی نشود، قطعا افراد را به شخص اول در محیط کسب وکارهای خصوصی تبدیل میکند و اقتصاد به چنین استعدادهایی نیاز دارد.”
قهرمانی در تکمیل صحبتهای خود گفت: ” در رویدادهای این چنینی، افراد میتوانند صاحب نظران و فعالان حوزه کاری خودشان را ببینند و با ایشان ارتباط بگیرند.”
مهندس فاطمه صداقت فرد، معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران ضمن ارائه معرفی کوتاهی از پارک به زنجیره ارزشی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اشاره کرد و افزود:” مرکز نوآوری و کارآفرینی ۵ برنامه اصلی با نامهای بذر، جوانه، رویش، شکوفایی و جهش را پوشش میدهد. برنامه بذر به مساله یابی، برنامه جوانه به ایده یابی و برنامه های رویش و شکوفایی به پرورش ایده می پردازد.”
صداقت فرد در ادامه یادآور شد:” مرکز نوآوری و کارآفرینی محل ورود ایده به پارک علم و فناوری دانشگاه تهران است. صاحبان ایده می توانند از طریق برنامههای حمایتی مرکز و یا از طریق رویدادهای استارت آپی و reverse pitch به ارائه ایده خود بپردازند و وارد مرکز نوآوری و کارآفرینی شوند، و از خدمات و مزایای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بهره ببرند.”
ایشان در ادامه صحبتهای خود و در تکمیل معرفی زنجیره ارزش گفت:” واحد پذیرش و ارزیابی، واحد تجاری سازی و واحد قراردادها از ابتدای این مسیر همراه ما هستند و خدمات خود را در اختیار مخاطبان قرار میدهند.”
صداقت فرد با اشاره به رویدادهای استارتآپ ویکند و کارآفرینی بیان کرد:” پارک علم وفناوری دانشگاه تهران، خدماتی را برای برگزیدگان ارائه خواهد کرد. آنها میتوانند با ورود به مرکز نوآوری و کارآفرینی از برنامههای حمایتی مرکز بهره ببرند. همچنین خدمات دیگری مانند فضای کار اشتراکی، کلینیک کسب وکار، دفتر انتقال فناوری و صندوق پژوهش و فناوری نیز در اختیار برگزیدگان قرار خواهد گرفت.”
وی در ادامه افزود:” برگزیدگانی که در قالب شرکت (شخص حقوقی) حضور یافتهاند و به نمونه محصول دست یافته اند و می خواهند محصول خود را توسعه دهند و استقرار موقت داشته باشند میتوانند با مراجعه به مرکز رشد و در قالب هسته فناور، در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران پذیرفته شوند.”
مهندس صداقت فرد در بخش دیگری از صحبتهای خود به معرفی ناحیه نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران پرداخت و گفت:” منطقه نوآوری کسب وکارهای خرد و کوچک، منطقه نوآوری اینترنت اشیا و شهر دانش همگی در این ناحیه قرار دارند. باید بدانیم مخاطبان و متقاضیان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز در این ناحیه قرار میگیرند و میتوانند از پتانسیلهای این ناحیه بهره گیرند.”
دکتر بهمن زینلی؛ رییس دانشکده زیست شناسی دانشگاه تهران با اشاره به برگزاری اولین رویداد استارتآپی زالوی طبی گفت:” به علت شیوع کرونا، این رویداد به صورت مجازی برگزار شد. برگزاری مجازی استارتآپ ویکند در طی شش روز تجربه جدیدی بود و می تواند به عنوان الگویی جدید شناخته شود.”
وی در ادامه افزود:” در این رویداد ۲۸ محقق شرکت کردند و ۹ ایده ارزشمند در زمینه های مختلف تکثیر و پرورش، تغذیه و درمان مطرح شد. امیدواریم ایدههای موفق بتوانند راه گشا باشند.”
دکتر معصومه ملک، دبیر علمی این رویداد ضمن ابراز خرسندی در ارتباط با رویداد استارتآپی زالوی طبی بیان کرد:” ایدههای مطرح شده از هم دیگر جدا نیستند و شاید بتوان آن ها را کنار همدیگر آورد و به صورت یک پکیج در نظر گرفت و برایشان حمایت دریافت کرد.”
در انتهای این رویداد تیمهای برگزیده معرفی شدند.
تیم اول: روشهای نوین پرورش زالو
تیم دوم: استارت آپ صنعت زالوی ایران
تیم سوم: فیزیک و بیولوژی زالوی طبی
علاقهمندان میتوانند گزارش تصویری اختتامیه را از طریق لینک زیر تماشا نمایند.