آغاز همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و مدرسه مدیریت اسکول کوو روسیه
نشست مشترک میان اعضای سور گروه روسیه (sever group) و اعضای مدرسه عالی مدیریت اسکول کوو روسیه (skolkovo business school) و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران روز سه شنبه ۱۰ خرداد برگزار شد.
این نشست با حضور آقای اولگ رمیگا مدیر توسعه بخش آسیا و خاورمیانه مدرسه عالی مدیریت اسکول کوو، خانم ستلانا وروتنی کاوا مدیر برنامه بخش توسعه مدرسه عالی مدیریت اسکول کوو، آقای الکساندر کولوبوو از اعضای هیات مدیره سور گروه و مدیر توسعه تجاری سازمان و مسئول بخش ارائه خدمات مشاوره شرکت، آقای آناتولی تیموتیو مسئول مکاتبات و ارتباطات با پارک های علم و فناوری و مسئول جست وجوی راه حلهای نوآورانه در زمینه های مختلف، آقای ایوان داشچنکو مسئول امور مربوط به معدن و استخراج طلا و ارائه خدمات مشاوره، آقای بوسلان ایبراگیمو مسئول بخش بهبود کیفیت، آقای الکسی استپانوو مسئول بخش رویکردهای نوین مدیریتی، دکتر ایرج اله دادی معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دکتر هادی غفوریان یاورپناه معاون اجرایی و فنی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، مهندس میثم یوسفی رییس مرکز نوآوری و رشد پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، مهندس مرضیه خانزاده مدیر روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و مهندس تینا کیهانی مدیر برنامه ریزی و بودجه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.
شرکت سور گروه از بنیان گذاران اولیه مدرسه عالی مدیریت اسکول کوو و همچنین جز همکاران و شرکای تجاری این مجموعه و مشتریان این سازمان به شمار می روند. شرکت سور گروه در فعالیت های تجاری، اقتصادی و صنعتی مشغول به فعالیت بوده و اهدافی را برای سفر به ایران و بازدید از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تعریف کرده اند.
آقای اولگ رمیگا مدیر توسعه بخش آسیا و خاورمیانه مدرسه عالی مدیریت اسکول کوو در تشریح اهداف این نشست گفت: با توجه به آنکه مجموعه اسکول کوو از پیشرفته ترین مدارس مدیریتی روسیه محسوب می شود و بسیاری از سازمان ها و شرکت های روسیه (بیش از ۵۰ درصد شرکت های عظیم روسی) به صورت مستمر در دوره های آموزشی این مجموعه شرکت کرده و همچنین به علت اهمیت موضوع شرکت های دانش بنیان و مباحث مربوط به نوآوری و بهینه سازی کارکرد مجموعه های مختلف هم در ایران و هم در روسیه، تصمیم گرفتیم تا نقاط مشترکی را برای همکاری تعریف کنیم.
وی در ادامه با اشاره به شرایط تحریم در ایران و تجربه مقابله با این موضوع افزود: تیم ما با در نظر گرفتن شرایط جغرافیای سیاسی امروز منطقه و جهان، دریافت و تبادل تجربیات با ایران در این زمینه را مهم یافته و می تواند برای فدراسیون روسیه مفید باشد. تفکر ما این است که مجموعه اسکول کوو و همچنین شرکت ها و مشتریان دریافت کننده خدمات این مجموعه می توانند از تجربیات ارزشمند ایران بهره ببرند. این موضوع هدف کلیدی نشست و بازدید از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران است.
آقای الکساندر کولوبوو از اعضای هیات مدیره سور گروه و مدیر توسعه تجاری سازمان به ارائه معرفی مجموعه سور گروه پرداخت و گفت: در مجموعه سور گروه، هفت شرکت پایین دستی وجود دارند، در این شرکت های عظیم صنعتی بالغ بر ۱۴۰ هزار نفر مشغول به کار می باشند و به صورت مشخص ۴۰۰ نفر از کارکنان این مجموعه به صورت حرفهای مشغول به طراحی، تنظیم و پیشبرد برنامه های دانش بنیان و رویکردهای نوآورانه هستند. همچنین به طرح ها و اهدافی را در جهت بهبود و بهینه سازی کیفیت عملکرد کارکنان می پردازیم.
کولوبوو در طرح درخواست اصلی مجموعه سور گروه اظهار داشت: تا قبل از ۲۴ فوریه امکان همکاری با تمامی استارتاپ های بین المللی و کسب وکارهای نوآورانه بین المللی برایمان وجود داشت، در حال حاضر در تلاشیم تا تیم های استارتاپی و کسب وکارهای نوآورانه را در کشورهای دوست و همکار بیابیم.
وی با اشاره به تهیه یک لیست مشخص از درخواست های مجموعه بیان کرد: فعالیت ها را مطابق با این لیست پیش برده و در تلاشیم تا شرکت های دانش بنیان با رویکردهای نوآورانه و خلاقانه را یافته و با ایشان ارتباط بگیریم. به این ترتیب می توانیم با یک رویکرد عملگرایانه به همکاری بپردازیم.
کولوبوو ضمن اشاره به رویدادهای اخیر پیش آمده در روسیه گفت: این موضوع سبب شده تا به هاب های عظیم بین المللی ارائه دهنده خدمات نوین فناوری دسترسی نداشته باشیم. با توجه به این امر، همکاری با پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان در کشورهای همسایه از جمله ایران را در برنامه های خود قرار دادیم.
دکتر ایرج اله دادی معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به معرفی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران پرداخت و گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، بزرگترین پارک شهری ایران محسوب می شود و در تمام نقاط ایران و هر بخشی که دانشگاه تهران فعالیت دارد، پارک علم و فناوری نیز شعبه ای دارد.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه تهران، یک دانشگاه جامع است، اظهار داشت: دانشگاه تهران در تمامی زمینه های علمی و پژوهشی فعالیت دارد و ۵۵۰۰۰ هزار دانشجو و ۲۲۰۰ استاد در دانشگاه تهران به فعالیت مشغول هستند.
دکتر اله دادی با یادآوری این نکته که سابقه مفید نوآوری و فناوری در ایران به سه تا چهار دهه قبل بر می گردد، تشریح کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نزدیک به بیست سال قبل فعالیت خود را شروع کرده و در حال حاضر با در نظر داشتن واحدهای پیش رشد و افراد حقیقی، نزدیک به ۵۰۰ عضو فناور دارد. بیشتر شرکت های پارک در حوزه فناوری اطلاعات، اینترنت اشیا، مهندسی پزشکی، کشاورزی و نفت و گاز مشغول به فعالیت هستند.
دکتر اله دادی با اشاره به مسئله تحریم ها در ایران تصریح کرد: تحریم ها فرصتی را ایجاد کرد تا به فناوری های داخلی و فعالیت های داخلی تکیه کنیم. در حقیقت تحریم ها در بخشی از موضوعات بیش از آنکه به ضرر ما باشد، برایمان منفعت داشت.
در پایان این نشست از شرکت های هفت سین، فراز ارتباط، هیرونگار پارس و داهیان پزشکی پیشرو بازدید شد.