ارتقای ظرفیت حمایت از دانش بنیانها با امضای تفاهمنامه میان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و صندوق صحا
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در حاشیه بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی الکامپ دو تفاهمنامه به امضا رسید.
تفاهمنامه همکاری سه جانبه فیمابین پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) منعقد شد.
دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره فعالیت هستههای فناور و عضویت و استقرار بیش از ۲۰۰ شرکت فناور و دانش بنیان در پارک علم و فناوری گفت: بسیاری از شرکتهای پارک علم و فناوری موفق به تولید بار اول بسیاری از محصولات شدهاند و در دنیا رقیبی ندارند، همچنین تولیدات فناورانه شرکتهای پارک علم و فناوری با محصولات خارجی رقابت میکنند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر توسعه فناوریهای نرم از موضوعات مهم و درحال پیگیری در پارک علم و فناوری است، توضیح داد: امیدواریم با انعقاد و عملیاتی شدن این تفاهمنامه، ظرفیت حمایتهای مالی، اعتباری و ارائه تضامین به شرکتها افزایش یابد.
دکتر محمدمهدی فریدوند مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران از اهمیت ایجاد یک همکاری منسجم صحبت کرد و گفت: با امضای این تفاهمنامه، میتوانیم با بهرهمندی از ظرفیتهای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، صندوق پژوهش و فناوری و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) فرصتهای حمایتی مناسبی را برای دانشبنیانها ایجاد کنیم.
دکتر فریدوند با اشاره تغییرات مثبت سرمایه در صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، توضیح داد: خوشبختانه موفق شدیم که سرمایه صندوق را از ۳۰ میلیارد تومان به ۵۰ و پس از آن ۱۰۰ میلیارد افزایش دهیم و در تلاشیم تا این سرمایه به ۲۰۰ میلیارد تومان برسد، در زمینه اعطای ضمانتنامه به شرکتها، تامین سرمایه و دیگر تسهیلات نیز اقدامات مثبتی داشتهایم و امیدواریم با همکاری یکدیگر ظرفیتهای حمایت از دانشبنیانها افزایش یابد.
تفاهمنامه همکاری سه جانبه فیمابین پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) به امضای دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دکتر محمدمهدی فریدوند مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و دکتر محسن نادری منش رییس هیئت مدیره و مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) رسید.
گفتنی است این تفاهمنامه در راستای تحقق اهداف مقرر در سند چشمانداز، سیاستهای کلی علم و فناوری و اقتصاد مقاومتی مبنی بر تقویت اقتصاد دانشبنیان و توسعه صنایع و خدمات مبتنی بر علوم و فناوریهای جدید و با موضوع محوری مشارکت در شناخت اولویتهای حمایتی، فرصتهای سرمایهگذاری، زمینههای مناسب صادراتی و جذب سرمایهگذاری خارجی در صنایع پیشرفته و دانشبنیان کشور و مرتبط با نیازها و فعالیتهای پیشرفته و دانشبنیان منعقد شد.
تاسیس صندوق سرمایهگذاری جسورانه دوم دانشگاه تهران در حوزه فناوریهای مالی محور اصلی دومین تفاهمنامه
با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری که مسئله اقتصاد را اصلیترین مسئله کشور در سالهای گذشته دانستند، و با در نظر داشتن نقش به سزای محصولات دانش بنیان در سیاستهای کلان کشور و به منظور تسهیل و ایجاد سازوکارهای چابک در راستای حضور حداکثری شرکتهای دانش بنیان و فناور در عرصه اقتصاد، تفاهمنامه تقویت و توسعه همکاری به منظور تاسیس صندوق سرمایهگذاری جسورانه دوم دانشگاه تهران در حوزه فناوریهای مالی فیمابین صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، بنیاد عامالمنفعه حامیان دانشگاه تهران و شرکت سرمایهگذاری دانشگاه تهران منعقد شد.
این تفاهمنامه با هدف توسعه زمینه همکاریهای مشترک، بهرهمندی از ظرفیتهای موجود و استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و فناور کشور به امضای دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و رییس هیئت مدیره صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، دکتر محمدمهدی فریدوند مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، دکتر ناصر غلامی مدیرعامل بنیاد عام المنفعه حامیان دانشگاه تهران، دکتر علی مبینی دهکردی رییس هیئت مدیره شرکت سرمایهگذاری دانشگاه تهران و دکتر مهدی همتی مقدم مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری دانشگاه تهران رسید.
همکاری در زمینه معرفی طرحهای مستعد سرمایهگذاری، همکاری در زمینه ارزیابی، امکان سنجی و تهیه گزارشهای دقیق و کامل طرحهای مستعد سرمایهگذاری، سرمایهگذاری مشترک بر روی طرحهای دارای بازدهی اقتصادی مناسب، ایجاد همکاریهای لازم به جهت تأدیه سرمایه مورد نیاز جهت تاسیس صندوق جسورانه دوم و… از جمله مفاد این تفاهمنامه به شمار میرود.
لازم به ذکر است مراسم انعقاد این دو تفاهمنامه روز دوشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۳ و در حاشیه بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی الکامپ، سالن میلاد، غرفه صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.