از نحوه ارائه به سرمایه گذار تا پرورش ایده در رویداد ReTech\UTInvest98
طی رویدادReTech\UTInvest98 شش کارگاه آموزشی با عنوان های «آشنایی با نحوه ارایه طرح به سرمایه گذار+ تیم سازی»، «کارگاه پرورش ایده، خلق مدل و تدوین طرح کسب و کار»، «کارگاه تجربه موفق در جذب سرمایه»، «کارگاه تخصصی تجربه مشتری»، «کارگاه شرکت های دانش بنیان، الزامات و مزایا» و « کارگاه آشنایی با سامانه ستاد و ایران کد» با حضور دانشگاهیان، صاحبان ایده و شرکت های دانش بنیان از ۲۶ آذرماه تا ۲۹ آذرماه برگزار شد.
کارگاه آموزشی «آشنایی با نحوه ارایه طرح به سرمایه گذار+ تیم سازی» که توسط عرفان مرادیان، مدیر عامل و هم بنیان گذار شرکت جیبی مو(جیب موبایل) ارائه شد بر دو اصل نحوه تیم سازی و نحوه ارایه مطالب به سرمایه گذار تاکید داشت.
کارگاه « پرورش ایده، خلق مدل و تدوین طرح کسب و کار» توسط عماد خیاطی، هم بنیان گذار استارتاپ وارلی ارایه شد. در این کارگاه مطالبی درخصوص روش های شناخت و پیدا کردن ایده جدید و همچنین روش های ارزیابی ایده به نحوی که آن ایده قابلیت اجرایی داشته باشد ارایه شد.
کارگاه «تجربه موفق در جذب سرمایه» در دومین روز از نمایشگاه توسط امیر حمیدی از شرکت ایده نو فارمد مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد. حمیدی با بیان اینکه ایده در واقع طرحی است که در ذهن ما، برای خلق یا بهینه سازی یک محصول یا سرویس و با هدف سودآوری شکل می گیرد، تاکید کرد: ایده زمانی ارزشمند است که ایجاد ثروت نماید و افراد باید با قبول ریسک منطقی و رعایت جنبه های مختلف حفاظت از ایده، ایده خود را در مسیر تبدیل به محصول یا سرویس ارزیابی نمایند.
در روز چهارم رویداد نیز «کارگاه تخصصی تجربه مشتری» توسط مجید صالحیان، بنیان گذار و مدیر بازاریابی استارتاپ آپ کو ارائه شد. در این کارگاه صالحیان مجموعه ادراکات احساسی و منطقی در طول تعامل مستقیم و غیر مستقیم با یک کسب و کار را تعریفی از تجربه مشتری دانست و گفت: همچنین مدیریت کلیه تعاملات مشتری با کسب و کار به منظور پاسخگویی به نیازها و انتظارات مشتری و حتی برآورد کردن چیزی فراتر از نیاز مشتری موضوع مهمی است که در موضوع مدیریت تجربه مشتری باید مورد توجه قرار گیرد.
در آخرین روز از رویداد کارگاه «شرکت های دانش بنیان، الزامات و مزایا» سید علی رضا طباطبایی ارزیاب معاونت علمی ریاست جمهوری حضور و مدیر عامل شرکت راهبر سیستم دانش برگزار شد و طی آن روال کامل نحوه بررسی و ارزیابی شرکت های دانش بنیان و نکات مورد تایید و همچنین میزان حمایت ها و تسهیلات به شرکت ها را تشریح کرد.
کارگاه «کارگاه آشنایی با سامانه ستاد و ایران کد» نیز درساعات پایانی نمایشگاه توسط علیرضا بهی، مدرس سامانه تدارکات الکترونیک دولت ارائه شد. بهی با بیان اینکه سامانه تدارکات الکترونیک دولت وظیفه ثبت معاملات دستگاههای دولتی از مرحله درخواست خرید تا مرحله پرداخت و تبادل وجه را دارد، گفت: وجود این سامانه برای بخش های دولتی الزامی است.