تضمین امنیت کالای ترانزیتی با مهر و موم برخط
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، شرکت سیستم های نهفته ایرانیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران موفق به طراحی و تولید مهر و موم برخط (پلمپ آنلاین) شد. این محصول، امنیت کالای ترانزیتی را در طول مسیر تضمین می کند.
دکتر علیرضا حسینی مدیرعامل شرکت سیستم های نهفته ایرانیان در گفت وگو با تیم رسانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در خصوص محصول مهر و موم برخط گفت: این مهر وموم هوشمند، موقعیت لحظه ای، باز کردن و یا دستکاری کانتینرها، محموله های ارزشمند و بستههای مختلف را به اطلاع مالک محموله می رساند.
حسینی افزود: این دستگاه با استفاده از GNSS و GSM داخلی، قابلیت ردیابی و ارسال موقعیت لحظه ای را دارد. این مهر وموم در شرایط سخت آب و هوایی قابل استفاده بوده و در صورت باز شدن از طریق پیامک، اپلیکیشن و … هشدار را به مالک محموله ارسال می کند.این دستگاه با ایجاد شرایط نظارت و پایش لحظه ای محموله، از خسارات و ضرر و زیان هایی که در حین حمل و نقل، بارگیری و انبار محموله صورت میگیرد، جلوگیری می نماید و تمامی شرایط غیر عادی را به صورت لحظه ای به اطلاع مالک محموله می رساند.
علیرضا حسینی با اشاره به اینکه این محصول کاملا بومی، براساس ۱۵ سال دانش فنی، تجربه و تخصص کارشناسان شرکت نهفته طراحی و ساخته شده است، تشریح کرد: مهر وموم برخط با ایجاد تغییراتی در اجزا، قابلیت ها و امکانات یکی از محصولات و اختراعات این شرکت با عنوان پابند نظارت الکترونیک زندانیان طراحی و تولید شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر از روش های سنتی و نیروی انسانی جهت نظارت و کنترل صحت و سلامت محموله ها استفاده می شود، تصریح کرد: مهر و موم برخط با جلوگیری از خسارات ناشی از حمل و نقل محموله در فرایند بارگیری در بنادر و گمرکات تا رسیدن به مقصد نهایی، مزایای مالی و زمانی زیادی نسبت به راهکارهای مشابه دارد. همچنین این دستگاه نسبت به محصول مشابه خارجی قیمت تمام شده بسیار پایینتری دارد و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، برای مشتریان کاهش هزینه تا ۵۰ درصد را به همراه دارد.
دکتر حسینی در توضیح رقبای داخلی و خارجی گفت: این محصول مشابه داخلی ندارد ولی محصولات مشابه خارجی به دلیل هزینه های بالا، استفاده چندانی در کشور نداشته اند. در واقع روش های قدیمی مهر و موم یا نظارت صحت و سلامت محموله، رقیب این محصول به شمار میآیند.
مدیرعامل شرکت سیستم های نفهته ایرانیان از جدید بودن این محصول و اهمیت کاربرد آن در حوزه حمل و نقل صحبت کرد و افزود: تا دستیابی به سهم بازار مناسب برای ، مسیر طولانی در پیش رو داشته باشیم. ولی سایر محصولات شرکت به بیشتر از ۳۰% از سهم بازار داخلی دست یافته اند.
حسینی در خصوص موضوع صادرات افزود: به دلیل تنوع محصولات و چالش های اخذ استانداردهایی مانند CE، به صورت محدود صادرات داشتهایم اما یکی از اهداف ۱۴۰۱ مجموعه، صادرات محصول و دانش فنی و راه اندازی خط تولید در کشورهای دیگر می باشد.
علیرضا حسینی در پایان از اشتغالزایی صحبت کرد و گفت: به صورت رسمی ۶۰ نفر در شرکت و کارخانه مشغول به کار هستند. البته اشتغالزایی که به صورت مستقیم و غیر مستقیم صورت گرفته بسیار بیشتر از این تعداد می باشد.