پارک علم و فناوری دانشگاه تهران؛ قطب پارک های علم و فناوری کشور برای رفع نیازهای فراجا
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، نشست مشترک میان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و فراجا (فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
این نشست با حضور دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دکتر ایرج اله دادی معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، معاون اجرایی پلیس پیشگیری و همچنین جمعی از معاونین و روسای مراکز و ادارات پلیس پیشگیری با هدف هم اندیشی، تعامل و هم افزایی میان پلیس پیشگیری و شرکت های دانش بنیان در خصوص افزایش ضریب ایمنی و امنیت انواع قفل ها در راستای پیشگیری موقعیت مدار از وقوع سرقت در سطح جامعه برگزار شد.
دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به نشست های مشترک دیگر با فراجا گفت: در تلاشیم تا در جهت رفع نیازهای فناورانه فراجا ( فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ) تلاش کنیم، به همین جهت باید نشست های متعدد برگزار و نیازهای مجموعه جمعآوری و اولویت بندی شود و با در نظر داشتن توانمندی ها و ظرفیت پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان و فناور پیش برویم.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از برگزاری نمایشگاهی با محوریت پلیس هوشمند خبر داد و افزود: با توجه به تلاش ها و اقدامات صورت گرفته، مقرر گردید تا پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان هاب پارک های علم و فناوری کشور برای رفع نیازهای فراجا عمل کند.
وی در ادامه با اشاره به تنوع حوزه های فعالیت شرکت های عضو و مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و نیز در سایر پارک ها و مراکز رشد اظهار داشت: اولویت ما این است که همسو با داشتن شعبه های تخصصی و توجه به مباحث فنی و مهندسی، به فناوری های اجتماعی، فرهنگی و علوم انسانی نیز بپردازیم.
همچنین در این نشست معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به موضوع عرضه و تقاضا فناوری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و برگزاری جلسات متعدد با فراجا پیرامون این مبحث اعلام داشت: نمود عینی این جلسات در نمایشگاهی در یکم تا سوم خرداد ماه به نمایش گذاشته می شود.
دکتر ایرج اله دادی پیرامون نمایشگاه پلیس هوشمند تشریح کرد: شرکت های حاضر در این نمایشگاه از تمامی پارک های علم و فناوری کشور برگزیده خواهند شد، همچنین پیش بینی شده که ۸۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشته و محصولات خود را با محوریت پلیس هوشمند به نمایش بگذارند.
دکتر اله دادی در خصوص نحوه همکاری پیشنهاد کرد تا در فاز اول، تقاضاهای فناوری از سوی فراجا ارائه شود تا بتوان ارتباطات را عملیاتی پیش برد.
همچنین در این نشست معاون اجرایی پلیس پیشگیری به معرفی بخش پلیس پیشگیری پرداخت و گفت: پلیس پیشگیری یکی از پلیس های تخصصی فرماندهی نیروی انتظامی است و تمامی کلانتری های سطح کشور، یگان امدادی، پلیس فرودگاه، پلیس راه آهن و ایستگاه های بازرسی و سیزده یگان حفاظت و … زیرنظر پلیس پیشگیری هستند، به همین علت ماموریت ها و فعالیت های این واحد بسیار زیاد است.
وی در ادامه پیشگیری از جرم را وظیفه پلیس پیشگیری خواند و افزود: اقدامات سنتی در پیشگیری از وقوع جرم پاسخگوی شرایط نیست و باید به سمت صنعتی شدن و استفاده از فناوری ها برویم.