نشست مشترک بررسی وضعیت و همافزایی شرکتهای توسعهای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد
نشست بررسی وضعیت و همافزایی شرکتهای توسعهای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با حضور دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، مهندس محمدعلی گودرزی معاون اجرایی و فنی، دکتر رضا محمدکاظمی مدیر مرکز ترویج و توسعه کسب و کار، دکتر امیر علمبیگی رئیس مرکز نوآوری و کارآفرینی، مهندس میثم یوسفی رئیس مرکز رشد، دکتر محمود احمدپور داریانی استاد دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و مدیران عامل شرکتهای توسعهای روز شنبه ۲۳ تیر در محل سالن همایش پندار پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.
دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، برگزاری این سلسله نشستها را همسو با رسالت اصلی پارک علم و فناوری برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان دانست و ضمن قدردانی از عملکرد مرکز ترویج و توسعه کسب وکار، از ظرفیت ۲۰۰ میلیارد تومانی صندوق پژوهش و فناوری برای ارائه تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان خبر داد.
دکتر اسدی در توضیح نحوه حمایت از شرکتهای توسعهای برای تجاریسازی به منظور جهتگیری تلاشها برای رسیدن به خروجی مطلوب یعنی افزایش میزان فروش و درآمد شرکتها تأکید کرده و به عنوان نمونه به گامهای مؤثری که در راستای دیپلماسی دانشبنیان تا کنون برداشته شده، اشاره کرد.
وی در ادامه و پیش از جلسه پرسش و پاسخ، به توضیح ظرفیت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به منظور استقبال از راهکارهای عملیاتی قابل اجرا که با ظرفیت و توان پارک علم و فناوری همخوانی داشته و در قالب اسناد و قوانین بالادستی قابل پیگیری باشد، پرداخت.
در بخش بعدی نشست، دکتر رضا محمدکاظمی مدیر مرکز ترویج و توسعه کسب و کار، با اشاره به پیشنهادات و نکات دریافت شده از شرکتها طی بازدیدهای ادواری، از ایجاد چرخه اکوسیستم کارآفرینی در پارک خبر داد و گفت: به منظور استفاده از ظرفیت شرکتهای بزرگتر به منظور حمایت و انتقال تجربه به شرکتهای نوپا، در ماههای آتی به پرورش مربی در هر یک از شرکتهای توسعهای به عنوان حلقههای رابط بین شرکتها و پارک علم و فناوری خواهیم پرداخت.
در ادامه نشست دکتر محمود احمدپور داریانی استاد دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران با اشاره به مفاهیمی نظیر رابطه هلدینگها و سازمانهای بزرگمقیاس، با طرح پرسشی با مضمون رابطه پارک و شرکتها، بر مشخص شدن نقشهای طرفین در برنامههای حمایتی تاکید کرد.
در پایان نیز محمدجواد منوچهرطیبی کارشناس مرکز ترویج و توسعه کسب و کار در گزارشی به توضیح عملکرد فعالیتها و اجرای برنامههای این مرکز طی هشت ماه پرداخت و به چرخه عمر شرکتها، شاخصهای تحلیل شرکتهای توسعهای و اهداف، جایگاه و خدمات مرکز ترویج و توسعه کسب و کار پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اشاره کرد.
گفتنی است در بخش آخر نشست مدیران عامل شرکتها در رابطه با اهمیت شبکهسازی، زمان و فرایند استقرار شرکتها، معافیتهای مالیاتی و قراردادهای انتقالی به گفت و گو و تبادل تجربه پرداختند.