۷۰ توافق نامه بین سرمایه گذاران و سرمایه پذیران در رویداد ReTech\UTInvest98 به امضا رسید
همزمان با برگزاری نمایشـگاه هفته پژوهش و فنـاوری از تاریـخ ۲۶/۰۹/۱۳۹۸ الی ۲۹/۰۹/۱۳۹۸ در محـل نمایشـگاه بین المللی تهران، وزارت علوم تحقیقات و فناوری مطابق شیوه نامه تخصیص یارانه تجاری سازی فناوری به منظور تسهیل در فروش و سرمایه گذاری، از طرحها و محصولات فنـاورانه در قالب یارانه تجاری سازی فناوری حمایت می نماید. لازم به ذکر است که در این سال پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان کارگزار وزارت علوم در اعطای یارانه تجاری سازی فناوری معرفی شده بود.
در نشست های سرمایه گذاری و سرمایه پذیری( B2B) که طی چهار روز در غرفه پارک دانشگاه تهران به صورت پرشور و پر رفت وآمد شکل گرفت، ۲۹۹ جلسه در غرفه پارک میان سرمایه گذاران و واحدهای فناور برگزار که درنهایت منجر به انعقاد ۱۲۰ توافق نامه بین سرمایه گذاران و سرمایه پذیران شد.
مرضیه فراهانی، مدیر واحد تجاری سازی پارک و علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه امسال غرفه پارک دانشگاه تهران به نمایندگی از وزارت علوم کارگزار برگزاری نشست های سرمایه گذاری و سرمایه پذیری شرکت های مستقر در پارک ها و مراکز رشد کل کشور شد، گفت: در این راستا از یک ماه گذشته به کلیه پارک ها و مراکز رشد سراسر کشور اطلاع رسانی شد مبنی براینکه طرح هایی که نیازمند سرمایه گذار و خریدار هستند در سامانه مربوطه ثبت نام کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه از سوی دیگر نیز از سرمایه گذارها و خریدارها خواسته شد درصورت نیاز به طرح های فناورانه نیز در سامانه ثبت نام کنند، گفت: در نهایت پس از ارزیابی های صورت گرفته طرح های مورد تایید برای مذاکره با سرمایه گذاران به جلسات B2Bواقع در غرفه پارک دعوت شدند.
به گفته مجری برگزار کننده جلسات B2B، در نهایت پس از ارزیابی طرح های فناورانه، بیش از ۲۰۰ جلسه در غرفه پارک میان سرمایه گذاران و واحدهای فناور برگزار شد که از این تعداد حدود ۷۰ توافق نامه بین سرمایه گذاران و سرمایه پذیران منعقد شد.
فراهانی خاطرنشان کرد: توافق نامه ها به وزارت علوم ارسال می شوند که پس از تایید و ارزیابی وزارت علوم، به طرح های مورد تایید یارانه تجاری سازی فناورانه تعلق می گیرد.