کسب عنوان استارتاپ موفق در سطح دنیا در حوزه بیونیک تا سال ۲۰۲۸ توسط فناوران پارک علم و فناوری دانشگاه تهران
دکتر رضا الماسی مدیرعامل شرکت پیشروان فناوری زیست گونه در گفت وگو با تیم رسانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به ریسک بازاریابی شرکتهای فناور محور عنوان کرد: اگر استارتاپها بدون تسلط بر فناوری، محصولی را به بازار عرضه کنند با خطر تغییر تمایل بازار و واردکنندهها مواجه خواهند بود. بنابراین ما با استراتژی تمرکز بر فناوری، خود را برای تغییر موضع برای رسیدن به بازار بزرگتر آماده کردیم.
وی در ادامه با بیان اینکه محصولات شرکت از پروژههای کلان ملی بوده و در زمینه رباتیکس، تله رباتیکس و کنترل ربات از راه دور کاربرد دارند به امکان استفاده از بازوی رباتیک از اعماق دریا تا فضای میانستارهای اشاره کرد و گفت: هرگاه حضور مستقیم انسانها زمان بر و یا خطرناک باشد مانند قرار گرفتن در بحران، پاندمی، شرایط امداد و نجات و فعالیتهای خطرناک آزمایشگاهی، درخشش بازوی رباتیک به چشم خواهد آمد.
دکتر الماسی دقت بالا در دستکش های کنترل هوشمند را مزیت رقابتی این محصول عنوان کرد و افزود: برای افزایش دقت در این محصول که در حوزه بازیسازی، انیمیشنسازی، فیلمسازی، کنترل ربات از راه دور و هوش مصنوعی کاربرد دارد، به دنبال اعمال سیستم بازخورد برای ایجاد حس بدون لمس اجسام از راه دور هستیم.
مدیر عامل شرکت پیشروان فناوری زیست گونه در خصوص رقبای داخل و خارج از کشور گفت: با وجود اینکه با در نظر گرفتن راهبرد اقیانوس آبی به نقطهای رسیدیم که در ایران رقیب نداریم اما از جانب صندوقهای سرمایهگذاری پژوهش و فناوری با ریسکهای سرمایهگذاری مواجهیم.
این فناور در ادامه پیشنهاد داد که اگر پارک علم و فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در زمینه واردات ارز برنامهای دارند محصولات شرکت پیشروان فناوری زیست گونه برای سرمایهگذاران خارجی جذابیت داشته و ما آماده ارائه مستندات هستیم.
رضا الماسی بر ایجاد بستری برای تعامل دانشگاهیان با صنعت تاکید کرد و گفت: شرکتهای پارک از ظرفیت خوبی برای این تعامل سازنده برخوردارند و اساتید دانشگاه میتوانند دانش خود را به این واسطه در صنعت پیش برده و از آزمون و خطاهای بیمورد جلوگیری کنند.
وی با ذکر مزیتهای استقرار در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از داشتن برند این پارک برای جلب اعتماد در مذاکرات اظهار خوشنودی کرد و تعامل بین شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری را موجب همافزایی دانست.
دکتر الماسی پیشنهاد داد پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به معنای واقعی وارد حوزه استارتاپی شود و حین برگذاری رویدادها، زمینهساز انعقاد قراردادهای اقتصادی بوده و از تمام ظرفیتهای کم نظیر خود استفاده کند.
در پایان مدیرعامل شرکت پیشروان فناوری زیست گونه رسالت خود و همکارانش را خلق اثری مثبت در زیستبوم نوآوری و فناوری دانست و افزود: پس از پیگیری دو ساله بر تحقیق و توسعه و تمرکز بر فناوری، اکنون جایگاه حقیقی خود را در توسعه درخت دانش و فناوری شرکت دانسته و با ایجاد مرکز خدمات تحقیق و توسعه از دیگر شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری دعوت میکنیم تا در صورت تمایل به ارائه این خدمات به این شبکه بپیوندند.
گفتنی است شرکت پیشروان فناوری زیست گونه توانسته برای دو محصول انگشت رباتیک هوشمند و دستکش کنترل هوشمند مجوز دانشبنیانی دریافت کند و طرح دست مصنوعی به عنوان طرح کلان ملی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همچنین عنوان طرح یک درصد برتر وزارت بهداشت دست یافته است. این شرکت موفق به دریافت جایزه دستاورد برتر فناورانه دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز شده است.
شرکت پیشروان فناوری زیست گونه با عنوان AstraBionics در گزارش تحلیل بازار موسسه بینالمللی IMIR به عنوان یکی از استارتاپهای موفق در سطح دنیا در حوزه بیونیک (Bionics) تا سال ۲۰۲۸ معرفی شده است.