غرفه دانشگاه تهران با کسب رتبه عالی در جمع غرفه های برتر نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار وزارت علوم،تحقیقات و فناوری قرار گرفت
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور دکتر عبدالساده نیسی دبیر ستاد ملی هفته پژوش و فناوری و دکتر علی باستی دبیر اجرایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار برگزار شد.
در آخرین روز از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، غرفه دانشگاه تهران با کسب امتیاز عالی در جمع غرفههای برتر و منتخب این نمایشگاه قرار گرفت.
دکتر عبدالساده نیسی، دبیر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری و دکتر علی باستی، دبیر اجرایی بیستودومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار با صدور گواهی درباره قرارگیری غرفه دانشگاه تهران در جمع غرفههای برتر و منتخب بیستودومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار، غرفه دانشگاه تهران را در گروه امتیازی “عالی” ارزیابی کردند.
این امتیازبندی بر اساس ارزیابی منطبق بر شاخصهای مورد تایید کمیته اجرایی بیستودومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار صورت گرفته است.
دبیر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری و همچنین دبیر اجرایی بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار، مراتب این ارزیابی و قرارگیری دانشگاه تهران در ردیف برترینها را با اعطای لوح، به رئیس دانشگاه تهران تبریک گفت.
نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش، فناوری و فن بازار همه ساله در آذرماه علاوه بر نمایشگاه اصلی در تهران با حضور دانشگاه ها، پارک های علم و فناوری و مراکز رشد، در سایر استان ها نیز با حضور نهادهای علم و فناوری استان برپا می شود.
این نمایشگاه به عنوان رویدادی در مجموعه نظام علم و فناوری کشور با هدف ارائه یافتههای محققان، پژوهشگران و فناوران از یک سو و شناخت نیازهای پژوهشی و فناوری از سوی دیگر برای تحکیم و سیستمی کردن روابط بین کنشگران این مجموعه و در نهایت تجاری سازی فناوری و ارتقای قدرت رقابت ملی شناخته می شود.
همچنین تحقق اهداف مرتبط با چرخه علم و فناوری، تجاری سازی فناوری و فن بازار مستلزم برقراری ارتباط نزدیک بین مراکز علمی و فناوری و مراکز اجرایی، تولیدی و صنعتی (جهت آشنایی متقابل و اعتمادسازی هرچه بیشتر) و موسسات تامین مالی است تا امکان همکاری های متقابل برای دستیابی به منافع طرفین که منافع ملی را به دنبال خواهد داشت، در این نمایشگاه دنبال شود.
دستیابی به اهداف بالا مستلزم چهار رکن مرتبط با هم شامل عرضه فناوری، تقاضای فناوری، سرمایه گذاری و ارتباطات بین المللی است که این چهار رکن در نمایشگاه هفته ملی پژوهش دیده شده است. این نمایشگاه همه ساله از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در هفته پژوهش و فناوری با هدف رفع همین نیازها برگزار می شود.
امسال نیز در بیست و دومین دوره این نمایشگاه که از ۲۳ آذرماه تا ۲۶ آذر ماه برگزار شد ۳ هزار و ۱۳۲ محصول در جهت عرضه فناوری از سوی فناوران کشور در قالب شرکت های مستقر در پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان در قالب ۷۵ غرفه حضوری و ۸۲ غرفه مجازی ارایه شده است.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران،برنامه ای برای این حضور مجازی طراحی و تدوین شده است.
در روز چهارم نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری وزات علوم، تحقیقات و فناوری تیم اتاق رسانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با مهندس محمود کیارستمی مدیر فروش و مشاور حقوقی شرکت تیم یارکیش و مهندس علی صالح پور مدیرعامل شرکت فناوری خلا کهربا، دکتر مهدی داورپناه مدیرعامل شرکت کیاالکترونیک فراز، مهندس محسن فوزی کارآفرین و دانشجوی دکتری پردیس بین المللی کیش به گفت و گو و مصاحبه پرداخت.
مصاحبه اتاق رسانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با شرکت تیم یار:
شرکت تیم یار کیش، مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از مدیریت یکپارچه منابع انسانی در محصول کاملا ایرانی شرکت صحبت میکند.
علاقه مندان می توانند گزارش این مصاحبه را از طریق لینک زیر مشاهده نمایند:
مصاحبه اتاق رسانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با شرکت فناوری خلا کهربا:
شرکت فناوری خلاء کهربا، مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از کنترل کیفیت سطحی و ارتعاش سنجی محصولات تولیدی با استفاده از دستگاه رویه نگار لیزری ساخته شده در این شرکت دانش بنیان خبر داد.
علاقه مندان می توانند گزارش این مصاحبه را از طریق لینک زیر مشاهده نمایند:
مصاحبه با شرکت فناوری خلا کهربا
مصاحبه اتاق رسانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با شرکت کیاالکترونیک فراز:
شرکت کیا الکترونیک فراز، مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به مسیر پژوهش تا کارآفرینی، از اهمیت داشتن نقشه راه و انتخاب درست محصول در شرایط مختلف بازار و جامعه صحبت کرد.
علاقه مندان می توانند گزارش این مصاحبه را از طریق لینک زیر مشاهده نمایند:
مصاحبه با شرکت کیاالکترونیک فراز
مصاحبه اتاق رسانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با کارآفرین و دانشجوی دکتری پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران:
دکتر فوزی دانشجوی دکترای برنامه ریزی محیط زیست پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران، از ایده موفق خود در حیطه رفع آلودگی های محیط زیست و اهمیت پژوهش های کاربردی در جامعه صحبت کرد.
علاقه مندان می توانند گزارش این مصاحبه را از طریق لینک زیر مشاهده نمایند: