مهارت ارائه به سرمایهگذار؛ رمز موفقیت کسب وکارها
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در راستای بیست و نهمین فراخوان برنامههای حمایتی، کارگاه آموزشی کسب و کار را در روز دوشنبه ۱۶ مهر برگزار کرد.
در ابتدای این کارگاه، مهدی آزاد کارشناس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به معرفی زنجیره ارزش پارک علم و فناوری دانشگاه تهران پرداخت و نحوه حمایت مرکز نوآوری از سطوح مختلف آمادگی فناوری را تشریح کرد.
دکتر محمد نظریزاده، مدرس کارگاه با اشاره به فرصتهای طلایی ارائه به سرمایهگذار در قالب ارائه آسانسوری از اهمیت نحوه صحیح ارائه ایده به سرمایه گذار صحبت و به تشریح آن پرداخت.
وی در توضیح این مطلب به ضرورت ایجاد قالب فکری درست و تحلیل اولیه از شرایط کسب و کار پرداخت و از مخاطبین برنامههای حمایتی پارک درخواست کرد که تیم خود را با توجه به بخشهای مهم هر کسب و کار و متناسب با بخش فنی و اجرایی، امور مالی و منابع انسانی و بخش بازاریابی به صورتی انتخاب کنند که مکمل هم باشند.
مدرس کارگاه کسب و کار از اعتقاد خود به فرایند شاگرد-استادی گفت و افزود: در ایران با وجود افزایش طرحهای تشویقی برای کارآفرینی، هنوز مهارتها و ملزومات کارآفرینی به درستی منتقل نشده است.
دکتر نظریزاده با اشاره به اهمیت بررسی وضعیت بازار و رقبا، روش های درآمدی ، کانال های مشتری و مدلهای مختلف کسب و کار به شرکتکنندگان توصیه کرد که سرمایهگذار را مخاطب اصلی خود در نظر بگیرند.
وی در پایان توجه به تفاوت طرح پژوهشی و طرح کسب و کار را ضروری دانست و گفت: در نگاه پژوهشمحور هدف اصلی تحلیل موضوعی خاص برای تولید دانش جدید یا گسترش دانش موجود است در حالی که در نگاه فرایندمحور هدف ایجاد نقشه راه برای تأسیس یک کسب و کار و فرایندی مادام العمر میباشد.
این کارگاه با هدف آشنایی صاحبان ایده، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و دانشآموختگان با مبانی کسب و کار در سالن همایش پندار پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تشکیل شد.