استارت آپ Full Harvest میوه ها و سبزیجات بد شکل را دور نمی ریزد، آن ها را می فروشد.
جهانی بدون اتلاف مواد غذایی و برداشت و بهره گیری ۱۰۰ درصد از محصولات غذایی رویای ماست.
کریستین موزلی، بنیان گذار و مدیر عامل این استارت آپ علت ایجاد این استارت آپ را علاقه به محیط زیست، توسعه پایدار و تولید غذای سالم مقرون به صرفه مطرح کرده است. وی گفت سالانه معادل ۲۰ میلیارد پوند از محصولات تولید شده به علت شکل نامناسب در فروشگاه ها توزیع نمی شوند و دور ریخته می شود و همین امر سبب هدر رفت منابع طبیعی می شود. پس استارت آپ full harvest برای حل این مشکل متولد شد.
این استارت آپ، مواد غذایی را که برای فروشگاه ها جذاب نیست و توسط آن ها رد شده ،خریداری می کند و بین کشاورزان و خریدارانی که ظاهر محصول برایشان اهمیت ندارد ارتباط ایجاد می کند. این محصولات حدود ۱۰ تا ۴۰ درصد ارزان تر از محصولات معمولی هستند. در این پلتفرم آنلاین، کشاورزان و خریداران به راحتی و با چند کلیک با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند و با صرفه جویی در وقت و هزینه، فرایند خرید و فروش و سپس ارسال محصولات انجام می شود.
این استارت آپ، کانال های درآمدی جدیدی برای کشاورزان ایجاد کرد. همچنین به کشاورزان، شیوه های جدید برداشت محصول را می آموزد و همین امر سبب افزایش بازده و کاهش اتلاف منابع می شود.
جالب است بدانیم زباله های مواد غذایی، ریشه تغییرات آب و هوایی است. میزان انتشار گازهای گلخانه ای در صنعت کشاورزی به حدی است که مطابق گزارش فائو (در ارتباط با انتشار گازهای گلخانه ای)، اگر ضایعات مواد غذایی به عنوان یک کشور معرفی شود، بعد از آمریکا و چین، کشور ضایعات مواد غذایی قرار می گیرد. می توان نتیجه گرفت حذف ضایعات مواد غذایی موجب کاهش اثرات زیست محیطی می شود.
مسئله دیگری که فائو به آن اشاره کرد، گرسنگی است. نزدیک به ۸۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان از گرسنگی رنج می برند اما بیش از یک سوم غذای جهان سالانه هدر می رود. اگر مواد غذایی را که تولید کرده ایم، به صورت موثرتر توزیع کنیم، می توان ۲ برابر این جمعیت گفته شده را تغذیه کرد.
ضایعات مواد غذایی مسئله ای بزرگتر از آن چیزی است که ما فکر می کنیم. شما چه ایده هایی درباره این مسئله دارید؟
مترجم: زهرا سلیمان زاده کارشناس روابط عمومی
منبع: