پردیس علم و فناوری شهید چمران؛ نقطه پیوند میان علم و مهارتهای دانشبنیان دنیای واقعی
در راستای برنامهها و طرحهای توسعه محور دانشگاه تهران، پردیس علم و فناوری شهید چمران دانشگاه تهران به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، آیین بهرهبرداری از طرحهای توسعهای پردیس علم و فناوری دانشگاه تهران با حضور دکتر سیدمحمد مقیمی رییس دانشگاه تهران، دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، ابراهیم کردلو فرماندار شهرستان اشتهارد، حجت الاسلام داوودی امام جمعه شهرستان اشتهارد و جمعی از مسئولین دانشگاه تهران و منطقه اشتهارد، چهارشنبه ۱۷ آبان برگزار شد.
دکتر اسدی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در پروژه راهاندازی پردیس علم و فناوری شهید چمران گفت: مدیریت جهادی، مدیریت شبکهای است که تمام واحدهای مختلف دانشگاه برای به ثمر رساندن طرح و یا پروژهای تلاش میکنند.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران این پروژه را، نمود علمی مدیریت جهانی دانست و خاطر نشان کرد: شاخص، نماد و تعریف عملیاتی جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت پذیری اجتماعی، در راهاندازی پردیس علم و فناوری شهید چمران محقق شده است و همکاری میان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و سازمان فنی و حرفه ای را میتوان دلیل اصلی این موضوع دانست.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه پردیس علم و فناوری شهید چمران، دارای کارکردهای متنوع است، اظهار داشت: این پردیس میتواند بستری برای اجرای مهارتهای کارورزی و دانشبنیان باشد و شعار محوری دانشگاه تهران نیز محقق شود.
دکتر اسدی، شکلگیری پردیسهای علم و فناوری را به عنوان مرکز مهارتورزی دانشبنیان برای تمام دانشگاههای کشور ضروری دانست و افزود: اگر میخواهیم دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی، اثرات لازم را بر جامعه برجا بگذارند، میبایست بستری فراهم کنیم تا آنها با محیط کار واقعی در تعامل باشند و فعالیت آنها در دانشگاهها به کلاسهای درسی و آزمایشگاهی محدود نشود.
دکتر اسدی، از دانشگاه تهران به عنوان الگویی برای کل کشور یاد کرد و گفت: امیدواریم تمامی دانشگاههای کشور از این پروژه الگوبرداری کرده و این بستر اجرای مهارتهای کارورزی و دانش بنیان برای دانشجویان سراسر کشور ایجاد شود.
دکتر سیدمحمد مقیمی رییس دانشگاه تهران، با بیان اینکه پروژه پردیس علم و فناوری یک طرح چندبخشی است که در راهاندازی آن، تمامی معاونتها و نهاد رهبری دانشگاه تهران مشارکت داشتهاند، اظهار داشت: پردیسهای علم و فناوری حلقه واسطی میان صنعت، دانشگاه و جامعه بوده و این واسطهگری و نهادسازی برای ایجاد و تسهیل این ارتباطات نیز در بخشهای مختلف قابل بررسی است.
وی در ادامه افزود: در پردیسهای علم و فناوری، موضوعات مختلفی از جمله استقرار واحدهای فناور و دانش بنیان، اجرای مباحث مهارتورزی دانشجویان، پیگیری فعالیتهای فرهنگی و همچنین برگزاری کارگاهها و آموزشهای حرفهای برای شرکتها و سازمانهای همجوار در دستور کار قرار گرفته است.
دکتر مقیمی از افتتاح پردیس علم و فناوری اروند در آبادان خبر داد و گفت: پردیسهای علم و فناوری فلسفه یکسانی دارند اما به تناسب اقتضائات محیطی، ماموریت و اهداف خاصی نیز برای آن مجموعه تعریف و تدوین میشود.
وی با اشاره به ظرفیتهای ویژه منطقه خوزستان به توضیح ماموریتهای خاص پردیس علم و فناوری اروند پرداخت و گفت: ایجاد ارتباطات بینالمللی به ویژه با عراق و بصره، آموزش زبان فارسی، برگزاری دورههای حرفهای و رسمی برای متقاضیان از کشور عراق در دستور کار پردیس اروند قرار گرفته است.
گفتنی است در این مراسم از ساختمانها و بخشهای مختلف پردیس علم و فناوری شهید چمران نیز بازدید به عمل آمد.