توجه به ظرفیت دانشجویان بین الملل تا پیشنهاد راه اندازی دفتر همکاری مشترک با کشور ژاپن
دکتر علی اسدی در نشست مشترک پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با سفیر کشور ژاپن به ظرفیت های همکاری با این کشور اشاره کرد و گفت: در برنامه هفتم توسعه بر موضوع اقتصاد دیجیتال تاکید شده است و این حوزه فرصت مناسبی برای همکاری میان دو کشور می باشد.
این نشست با حضور دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، آقای آیکاوا کازوتوشی سفیر ژاپن، آقای آبه شوتا دبیر سوم سفارت ژاپن و دبیر فرهنگی و اطلاع رسانی و جمعی از معاونان و مدیران، دهم مرداد برگزار شد.
دکتر علی اسدی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران قدیمی ترین و بزرگترین پارک دانشگاهی کشور است، گفت؛ در حال حاضر نزدیک به ۳۰۰ شرکت فناور و دانش بنیان در سطوح مختلف از جمله رشد، پسارشد، توسعه و کارفرمایی در این مجموعه فعالیت دارند؛ همچنین در برنامه های پارک علم و فناوری از صاحبان ایده در قالب هسته های دانشجویی و فناور حمایت می شود.
اسدی در ادامه با تاکید بر مرجعیت دانشگاه تهران خاطر نشان کرد؛ پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز تمامی حوزه های علمی را پوشش میدهد و شرکت ها با زمینه های کاری گوناگون در این مجموعه عضویت و استقرار دارند.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از سابقه همکاری میان دولتهای ایران و ژاپن صحبت کرد و افزود؛ فرصت همکاری و امکان به اشتراکگذاری ظرفیت های موجود در دو کشور وجود دارد و ما امیدواریم که این همکاری ها ادامه پیدا کند.
اسدی با اشاره به برگزاری کنفرانس انجمن بینالمللی IASP در سال جاری گفت؛ این رویداد فرصت مناسبی برای دیدار با روسای پارک های علم و فناوری ژاپن را فراهم میآورد.
وی در ادامه با اعلام آمادگی جهت همکاری پیشنهاداتی را ارائه داد که از جمله آن می توان به ایجاد دفتر همکاری مشترک، برگزاری نمایشگاههای مشترک، تولید محصولات مشترک توسط شرکت های فناور و دانش بنیان دو کشور، ارائه برنامههای حمایتی برای دانشجویان ژاپنی در ایران و بالعکس و… اشاره کرد.
آقای آیکاوا کازوتوشی سفیر ژاپن، بازدید از پارک های علم و فناوری و صنایع ژاپن را پیشنهاد کرد و گفت؛ پایه ریزی برای دستیابی به یک فناوری جدید و نوآورانه می تواند به عنوان زمینه ای برای همکاری در نظر گرفته شود.
در بخش دیگر این نشست، معرفی کاملی از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران ارائه شد و از شرکت های هیرونگار پارس و پیشروان فناوری زیست گونه مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بازدید شد.