اینوتکس ۲۰۲۰ ؛ اولین نمایشگاه مجازی بینالمللی نوآوری و فناوری
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، در نهمین نمایشگاه مجازی بینالمللی نوآوری و فناوری ( INOTEX ) شرکت کرد.
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به همراه شرکتهای مستقر خود (شرکت رهپویان دانش و فنآوری فرا، شرکت راهکار هوشمند سامیز و…) با هدف اثرگذاری بر اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور از طریق “ارتباط بین سرمایه گذاران داخلی و بین المللی با شرکت ها و استارتاپ ها” و “مشارکت و همکاری بین شرکت های فناور و استارتاپ های داخلی و بین المللی” در این نمایشگاه حضور یافت.
نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری با نام INOTEX تاکنون ۸ دوره در کشور ایران برگزار شده است. این نمایشگاه بستری برای عرضه نوآوری و فناوری است برخلاف نمایشگاه¬های مشابهی که صرفا عرضه و تبادل کالا را هدفگذاری کرده اند، هدف این نمایشگاه تبادل دانش فنی و تکنولوژی و مشارکت میان شرکتها و سرمایه گذاری روی طرح ها و استارتاپ هاست. نمایشگاه INOTEX تلاش می کند که علاوه بر معرفی فناوری¬های روز به صنایع بزرگ و متوسط، مشتریان محصولات فناورانه را به تولیدکنندگان آنها متصل کند و همچنین سرمایه گذاران را با فرصت¬های سرمایه گذاری در طرح های فناورانه یا استارتاپ ها آشنا نماید.
نمایشگاه اینوتکس از سال ۱۳۹۰ تشکیل و به تدریج ضمن تکامل، بخشهای مختلفی از زیستبوم کارآفرینی کشور را نیز دربر گرفت.نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX) طی هشت دوره خود، میزبان بیش از ۴۰۰۰۰ بازدید کننده متخصص و ۱۴۰۰ شرکت کننده (غرفه دار) از ۲۵ کشور مختلف بوده است و اهدافی همچون گفتگو و شبکه سازی، سرمایه گذاری مشترک، مشارکت در پروژه های تحقیق و توسعه و … را دنبال کرده است. در این راستا تاکنون بیش از ۹۵۰ جلسه مذاکره اختصاصی B2B میان شرکت کنندگان در نمایشگاه برگزار شده و بیش از ۱۵۰ تفاهم نامه به امضا رسیده است.
باتوجه به رشد و گسترش ویروس کرونا و لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، به منظور تامین سلامت افراد، نهمین دوره این نمایشگاه، به منظور حفظ پویایی نقش آفرینان اکوسیستم کارآفرینی کشور در تاریخ ۲۲ الی ۲۵ مرداد ماه به صورت مجازی ( virtual) برگزار شد. به نحوی که غرفه ها و فضای نمایشگاه به صورت 3D مدل سازی شده و مشارکتکنندگان ضمن دریافت این غرفهها، امکان معرفی محصولات یا خدمات خود، اشتراک گذاری فیلم، عکس یا کاتالوگ در غرفه مد نظر، گفتگو و چت با بازدید کنندگان از غرفه، حضور در رویدادهای مجازی و برقراری جلسات با سرمایهگذاران و منتورهای استارتاپی را به صورت Virtual داشته باشند.
لینک غرفه مجازی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران