تعامل با دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، آغاز توسعه ارتباط ارگانیک در بدنه دانشگاه تهران
نشست مشترک پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی روز سهشنبه ۲۴ خرداد برگزار شد.
این جلسه مشترک با حضور دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دکتر ایرج اله دادی معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دکتر هادی غفوریان یاورپناه معاون اجرایی و فنی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دکتر عباسعلی گائینی رییس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران، دکتر شهزاد طهماسبی معاون پژوهشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی ، دکتر فضل اله باقرزاده معاون اداری و مالی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی و دکتر میرعابدی کارشناس پژوهشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران برگزار شد.
دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به تحقق استقرار ۲۰۰۰ واحد فناور در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اشاره کرد و گفت: اگر حداقل بتوانیم ۱۰ درصد از یافته های پایان نامه ها و رساله ها به سمت فناوری سوق دهیم و این گروه از افراد در قالب هسته های فناور و استارتاپی و سپس رشدی در پارک علم و فناوری مستقر کرده و همچنین با مشارکت حداقل ۱۰ تا ۱۵ درصد از اعضای هیات علمی دانشگاه تهران، میتوانیم به هدف جذب و استقرار ۲۰۰۰ واحد فناور برسیم.
دکتر اسدی با بیان اینکه فراخوان جذب شرکت ها در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، فراخوان عمومی است، ادامه داد:: علاوه بر امکان حضور دانشجویان و همکاران دانشگاه تهران در این طرح، نوآوران خارج از دانشگاه تهران نیز می توانند در قالب شرکت به پارک علم و فناوری دانشگاه تهران ورود پیدا کنند.
وی با تاکید بر اهمیت حمایت دانشگاه تهران در تحقق هدف جذب حداکثری واحدهای فناور اظهار داشت: مطابق با دستور رییس دانشگاه تهران و همکاری معاونت سرمایه گذاری دانشگاه تهران، امکانات و فضاهای شهر دانش به این موضوع تخصیص مییابد. همچنین حمایت و همکاری سایر دانشکده ها و دانشکدگان در تحقق این امر ضروری است.
دکتر اسدی از شعار و نام سال ۱۴۰۱ یاد کرد و گفت: سازمان ها و نهادهای بیرونی نیز از این موضوع استقبال کرده و تلاش سایر سازمان ها از جمله وزرات عتف در این راستا است. تشکیل معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف در جهت تحقق فرمان سال است.