نشست مشترک رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با مدیران عامل شرکت های توسعه ای عضو و مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران یازدهم مرداد ماه برگزار شد.
این نشست با حضور دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، معاونین و جمعی از مدیران عامل شرکت های توسعهای برگزار شد.
در این نشست دکتر علی اسدی با اشاره به اهمیت ارتباط مستقیم و چهره به چهره و تعریف این قبیل نشست ها در برنامه های پارک علم و فناوری دانشگاه تهران افزود: نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری و تاکید بر موضوع تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین وظیفه مجموعه پارک علم و فناوری را سنگین تر کرده است، همچنین وظیفه و نقش صاحبان شرکت ها به عنوان کسانی که دغدغه مسائل اجتماعی را داشته و به مسئولیت اجتماعی اهمیت میدهند نیز سنگین تر شده است.
دکتر اسدی در ادامه حول محور هدف دانشگاه تهران مبنی بر استقرار ۲۰۰۰ واحد فناور در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و همچنین شعار دانشگاه تهران با عنوان جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت پذیری اجتماعی صحبت کرد و افزود: این شعارها و اهداف، موجب انگیزه می شود تا تمام تلاش خود را به کار بگیریم و در راستای حل مشکلات جامعه گام برداریم.
وی ضمن قدردانی از فعالان و مدیران عامل شرکت ها تصریح کرد: فعالیت شرکت ها منجر به ایجاد اشتغال، جلوگیری از خروج نخبگان، جلوگیری از خروج ارز، افزایش ذخیره ارزی کشور و حل مشکلات جامعه می شود.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با هدف آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به شرکت ها در جهت بهره مندی از حمایت های سازمان به بیان برخی از سیاست ها و برنامه های پارک علم و فناوری پرداخت که از جمله آن می توان به توسعه فیزیکی و زیرساختی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در بخش های مختلف مانند میدان بهمن و شهرک اشتهارد، تعامل با سایر بخش های دانشگاه تهران، شهر دانش و اختصاص واحدهای آن در جهت استقرار شرکت های پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و… اشاره کرد.
دکتر اسدی با تاکید بر ضرورت افزایش ارتباط میان شرکت ها و پارک علم و فناوری خاطرنشان کرد: شرکت ها به علت آنکه با مسائل و مشکلات حوزه کسب وکار و… به صورت مستقیم مواجه هستند، می توانند با ارائه پیشنهادات و طرح مسائل خود به تصمیم گیری های موثر پارک علم و فناوری و تحقق شعار سال کمک کنند.
وی در ادامه به تشریح نقش شرکت های توسعه ای و اهمیت حمایت متقابل این شرکت ها از پارک علم و فناوری پرداخت و برخی از این حمایتها را برشمرد که از جمله آن می توان به حضور حداکثری شرکتهای توسعه ای در پارک به منظور انگیزه بخشی به شرکت های نوپا، اجرای طرح های مشترک با پارک علم و فناوری، مشارکت در به کارگیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تهران، همکاری در تکمیل پروژههای پارک علم و فناوری، تحقق دیپلماسی دانش بنیان و گسترش ارتباط در خارج از مرزها با توجه تفاهم نامه با دانشگاه ایروان(https://utstpark.ir/yerevan-branch/) و دانشگاه های عراق (https://utstpark.ir/second-session-iraq/ ) در راستای ایجاد شعبه ای از پارک علم و فناوری و استقرار شرکت ها اشاره کرد.
بخش دیگر این نشست به طرح چالش های مدیران عامل و پاسخ به ایشان اختصاص یافت.