انتقال دانش و تجربه؛ زمینه همکاری ایران و کنیا
نشست مشترک پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با سفیر کشور کنیا روز چهارشنبه ۲۷ دی ماه برگزار شد.
این نشست با حضور دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، آقای جاشوا ایگوتا گاتیمو سفیر کشور کنیا و جمعی از معاونان و مدیران برگزار شد.
دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به جامعیت دانشگاه تهران در زمینههای مختلف گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز قدیمیترین پارک دانشگاهی کشور محسوب میشود و در حوزههای گوناگون دارای شرکتهای فناور و دانشبنیان میباشد.
دکتر اسدی از جلسه با رییس پارک علم و فناوری نایروبی در اجلاس پارکهای علم و فناوری سراسر جهان در لوکزامبورگ یاد کرد و افزود: با در نظر داشتن سیاست جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه تهران، در تلاشیم تا همکاریهای فناورانه را با کشور کنیا داشته باشیم.
وی در ادامه با بیان اینکه اجلاس پارکهای علم و فناوری جهان در سال ۲۰۲۴ در نایروبی خواهد بود، خاطر نشان کرد: حضور پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به همراه شرکتهای فناور و دانشبنیان در اجلاس پارکهای علم و فناوری جهان، یکی از برنامههای سال آینده میباشد.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با تاکید بر ظرفیتها و توانمندیهای دو کشور ایران و کنیا، اظهار داشت: امیدوارم این ظرفیتها به ویژه در زمینه فناوریها و فعالیت شرکتهای دانشبنیان به اشتراک گذاشته شود و در جهت توسعه دو کشور، اقدامات موثری صورت گیرد.
دکتر اسدی از اولین جایزه بینالمللی فناوری و نوآوری یونسکو صحبت کرد و افزود: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان دبیرخانه اجرایی این جایزه از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و کمیسیون ملی یونسکو انتخاب شده است.
وی در ادامه افزود: جایزه بین المللی فناوری و نوآوری یونسکو نیز میتواند فرصتی برای همکاری با کشور کنیا باشد.
آقای جاشوا ایگوتا گاتیمو سفیر کشور کنیا ضمن اشاره به دستاوردهای فناورانه کشور ایران اظهار داشت: با توجه به وجود تبادلات فرهنگی و اجتماعی تلاش میکنیم تا هماهنگیها و اقدامات لازم برای همکاری در زمینههای مختلف تعریف و اجرایی کنیم.
سفیر کشور کنیا از اجلاس پارکهای علم و فناوری سراسر جهان در سال ۲۰۲۴ صحبت کرد و افزود: از حضور پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در این اجلاس استقبال کرده و آن را فرصت مناسبی برای بازدید از مراکز علم و فناوری کشور کنیا دانست.
وی در ادامه ضمن ابراز خشنودی از بازدید به عمل آمده از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و شرکتهای فناور و دانشبنیان خاطر نشان کرد: برگزاری جلسات و بازدیدهای دیگر از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران را در آینده نزدیک در دستور کار قرار خواهیم داد.
جاشوا ایگوتا گاتیمو، کشور ایران را صاحب سبک در زمینههای فناوری و نوآوری دانست و اظهار داشت: از انتقال دانش و تجربه شرکتهای فناور و دانشبنیان ایرانی به شرکتهای نوپای کشور کنیا استقبال میکنیم.
در این نشست دکتر بهاره حیدری مشاور بین الملل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران ارائه کاملی از اهداف، برنامهها و حمایتهای پارک علم و فناوری ارائه داد.
در بخش پایانی نشست از شرکتهای راهکار سرزمین هوشمند و پیشروان فناوری زیست گونه بازدید به عمل آمد.